gyors távirányító keresés

Távszabályzó programozás

A végső megoldás!

Régebbi készülékekhez előfordul, hogy már nem kapható távirányító.

A távirányító gyártók és az utángyártó cégek a régebbi készülékekhez már nem állítanak be egy gyártósort, hisz nem tudnák fedezni a költségeiket az eladott darab szám bevételéből. Ekkor keseredik el a tulajdonos, hisz távirányító nélkül nem kényelmes vezérelni a készülékét.

Mi a megoldás?

Távirányító programozás tanítás!

Számítógéppel felprogramozunk Önnek egy távirányítót!

Adatbázisunkban rengeteg készülék távirányítójának meg van a szoftvere. A pontos készülék modellszám, vagy távirányítószám ismeretében megnézzük, hogy orvosolható-e probléma. Ha megtaláljuk a megfelelő programot, akkor azt betöltjük a képen látható távirányítóba és elküldjük Önnek postai utánvétellel. A szállítási költség az ÁSZF-ünkben megtalálható.

A távirányító ára programozással együtt: 4990 Ft

Az alábbi készülékekhez tudunk programozni távirányítót: televízió, SAT, videomagnó, DVD lejátszó, DVD író, blu-ray lejátszó, CD lejátszó, CD író, Hi-fi, Hifi torony, music center, erősítő, házimozi erősítő, tuner, deck, equalizer, házimozi szett.

Kérjük töltse ki az űrlapunkat, minél pontosabban: pontos modellszám a készüléke adattábláján, a távirányítószám pedig a távirányítón(ban) található.

* csilaggal jelölt mezők kötelezők
 

A távirányítóinkra 1 év garanciát adunk!

 

 

Szállítás

Szállítás

Kedvező árak melett, gyors távirányító házhoz szállítás.

tovább
Online Help

Online Help

Esetlegesen nem talál egy távirányítót? Mi segítünk!

tovább
Alkatrész választék

Alkatrészek

Shopunkban minden ismert márkájú készülékhez távirányító.

tovább
 

Távirányítók széles választéka raktári készletről

Adatbázisunkban gyári és utángyártott távirányítók találhatóak szinte minden ismert márkájú készülékhez. Megtalálja a keresett terméket modellszámra vagy akár a távirányító originál számára is. Esetlegesen felmerűlő kérdésit tegye fel a fent megtalálható Online Help menüponton.

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
shopX Webáruház-lánc