Távirányító keresés

Kereséshez FAQ:

Üsse be a kereső mezőbe a pontos készülék típusát (modell számát), majd válassza ki a listából az Ön készülékét. Ezután baloldalt talál egy kategória listát (A termékcsoport kiválasztása), ahol keresse meg a INFRAVÖRÖS-TÁVSZABÁLYZÓ opciót. Kattintson rá, és máris teheti a kosárba. A termék megnevezésre klikkelve részletes információt kaphat a távszabályzóról. A távirányító originál száma szerint megoldható a keresés. Egyszerűen csak írja be a távirányítóján lévő számot, majd nyomja meg a küldés gombot. Elképzelhető, hogy az adott termék nem szállítható, ekkor klikkeljen a Helyettesítő cikkek opcióra (ha létezik).

Példa televízió típusra: DTY28A8K

Példa távirányító originál számra: R46G22, 48B4846G2201

Előfordulhat, hogy az adott termék nem szállítható, ekkor kattinston a Helyettesítő cikkek opcióra (ha van).

Ha nem hoz eredményt, vagy nem találja a megfelelő akkumulátort, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az Online Help segítségével.

Távirányító kereséshez kattintson a lenti képre!

 

 

 

Szállítás

Szállítás

Kedvező árak melett, gyors távirányító házhoz szállítás.

tovább
Online Help

Online Help

Esetlegesen nem talál egy távirányítót? Mi segítünk!

tovább
Alkatrész választék

Alkatrészek

Shopunkban minden ismert márkájú készülékhez távirányító.

tovább
 

Távirányítók széles választéka raktári készletről

Adatbázisunkban gyári és utángyártott távirányítók találhatóak szinte minden ismert márkájú készülékhez. Megtalálja a keresett terméket modellszámra vagy akár a távirányító originál számára is. Esetlegesen felmerűlő kérdésit tegye fel a fent megtalálható Online Help menüponton.

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
shopX Webáruház-lánc